Norske damer sex finne kjæreste

norske damer sex finne kjæreste

Kan det være sant? Liker ikke norske damer menn med annerledes hudfarge? Jeg er ganske lys brun if it matters. Jeg bor i Bergen og det er ikke mange indiske jenter her. Jeg synes norske kvinner sjenerelt sett er veldig pene.

Men jeg har aldri greid å få kjæreste. Jeg bare forstår ikke hva grunnen kan være. Jeg pleier å være ganske pratsom, det eneste jeg hører fra damer er "beklager men du er ikke min type" på byen. Tenker på meg selv som Raj fra the big bang theory før han hadde dame minus sosial angsten.

Jeg går med fine klær og trener regelmessig. Jeg syntes at jeg ser ganske bra ut for å være helt ærlig. Og før eg får noen frekke meldinger som sier "ja pga du er utlending etc" Jeg vil bare si at jeg er født her, jeg er ikke noen utlending. Jeg er like norsk som deg, forskjellen er bare hudfargen.

Jeg tenker at hvis det er slik at du er en ordentlig type, så er det bare et spørsmål om tid før du møter ei som har lyst til å være sammen med deg. Utover det såer det veldig vanskelig for noen andre, særlig vi som aldri har møtt det, å vite hvorfor du ikke har møtt noen inntil nå.

Men, det der med parfyme. Hvor mye bruker du egentlig? Jeg merker meg at veldig mange av de med utenlandsk opphav er veldig generøse med mengden parfyme de bruker. Sikker på at det går godt ned hos kvinnene rundt deg? Er ikke særlig norsk, for å si det sånn. Hadde en kamerat som trente boksing i all hemmelighet.

Så var det ut på byen og provosere noen til slåsskamp. Han trengte bare å få inn ett slag før det var over. Han dro aldri alene hjem fra byen. Kjærligheten er tålmodig, kjærligheten er velvillig, den misunner ikke, skryter ikke, er ikke hovmodig. Kjærligheten krenker ikke, søker ikke sitt eget, er ikke oppfarende og gjemmer ikke på det onde. Den gleder seg ikke over urett, men har sin glede i sannheten. Kjærligheten utholder alt, tror alt, håper alt, tåler alt. Om jeg skal være dønn ærlig vil jeg si du har en liten motstand ved at du er indisk, men ikke sånn at du ikke skal få deg noe som alle andre.

Mest sannsynligvis er du for forsiktig av deg, for lite "gi faen" og for bekymret for å være snill. Det er som regel der det ligger. IKKE gå for de fine jentene!!! For guds skyld ikke. Prøv deg på en "feit" en, eller en som er lite attraktiv, for hun blir ihvertfall med deg hjem. Klå på henne, se om det blir noe sex eller ikke, også kan du bygge stein på stein. Jeg starta på en som jeg kunne utforske ting med uten å være nervøs for å gjøre feil, og uten å være nervøs for at hun hadde så mye erfraring og kravstor i senga bla bla Akkurat som jeg også merker litt hvilke jenter som er løse og hvilke som er snerpete og aldri får seg noe Sånt merker man etterhvert som livserfaringa kommer, du må bare jobbe på mann!

De som gir seg, mister alt. Selv har jeg møtt en god del jenter, og de aller fleste ganger blir jeg avvist. Husk at sånn er det å være jente!!! De blir hele tiden sjekket opp, og avviser gutter hele tiden, unntatt en og annen, som de liker. Opp Rapporter 8 Civilix Civilix Bruker.

Sett bort i fra sosial stigma har du noen problem koblet til mangel på kjæreste og sex? Er det seksuell frustrasjon eller ensomhet inne i bildet? Hvis ikke ville jeg anbefalt å ikke tenke på det og heller fokusere på studiene dine uten å ha kvinner som kan distrahere deg, din best-før dato er langt unna og muligheten for at en dame slår opp med deg senere grunnet manglende erfaring er veldig liten.

Men hvis det er noe som skaper ukomfor er det nok noe du burde ta tak i, sex er nok det enkleste da man kan ofte senke standarden sin litt og mest sansyndlig i din alder har man en venn som kan peke ut en kvinne med veldig aktiv libido. Ja noen jenter vil si det på grunn av etnisk opphav, men det er bare noen få av de utallige avslagene du vil få. For å få uttelling trenger du ett stort nok utvalg til å få ett treff, eller være veldig heldig.

Men det var en ting med første post som kansje kan vise til ett problem du har, i teksten din valgte du å fokusere veldig på ditt etniske opphav og snakket om deg selv som et offer. Det kan fort ende opp som en  selvoppfyllende profeti hvis du synes synd på deg selv fordi du ikke finner ei dame. Høres ikke ut som utseendet ditt er noe problem, ikke selvtilliten heller, men kanskje holdning, attitude og fremtoning? Neste gang du sjekker opp ei jente på byen så sier du "hello my name is Raj".

Det kan være mange grunner til at du opplever det du opplever, Nexus. Uten å kunne observere deg i praksis og ha mer inngående samtaler er det vanskelig for andre å kunne si akkurat hvor skoen trykker og hva du kan gjøre annerledes.

Men jeg har likevel noen generelle råd, og jeg har også møtt flere andre i samme aldersgruppe som deg som har samme opplevelse. Slik jeg forstår det du skriver har du ikke store problemer med å komme i kontakt med folk og holde en samtale gående, men så stopper det med den samtalen? Tinder skal ha blitt lastet ned rundt Slik lykkes du på Tinder.

Selv om de fleste der ute kanskje bruker appen som hjelpemiddel i jakten på en kjæreste, er det ingen tvil om at mange ser på slike apper som en måte å møte noen for litt uforpliktende lakengymnastikk. Mannen bak Youtube-kanalen Whatever , er kjent for å koke opp såkalte "sosiale eksperimenter" og skjulte kamera-spøker.

Brian er mannen bak Youtube-kanalen Whatever. Han har tidligere utført "sosiale eksperimenter" der han eller en jentevenn har spurt fremmede av det motsatte kjønn om sex. Dette er statistikken så langt. Nøkkelordet for stuntene er ofte sex. Tidligere har de sendt en mann ut på gate for å spørre damer om de kunne tenke seg å ha sex med han. De prøvde også det samme med en jente som forhørte seg blant menn. Denne gangen har Youtube-kanalen forflyttet seg fra gata og tilbake til smarttelefonen.

Etter å ha matchet med jenter, har de så fyrt av det noe direkte spørsmålet:

NORSK PORNO GRATIS KÅT KVINNE

Norske damer sex finne kjæreste

Tantra massage nice voksenspill

Du kan bli med i en studentforening, kollokviegruppe, studentidrett, konserter og fester. Hun har også en fast spalte i Adresseavisa hvor leserne kan få svar på det de lurer på innenfor sex og samliv. Mohn holder egne flørtekurs for studenter, her gir hun sine beste råd for hvordan du skal få frem for å få den utkårede på kroken.

Hun at studenter kan ha en fordel når det kommer til å få seg kjæreste. Hun deler velvillig hvordan kjærlighetshungrige studenter skal greie å finne seg en partner:. Det kan være de som i klasserommet, kantina eller bokhandelen. Det finnes veldig mange treffpunkt. Når man flytter til et nytt sted er man veldig gjerne søkende, man kjenner ikke så mange, og da må man by på seg selv, sier hun til StudentTorget. En som har erfart at det lønner seg å bli med på en studentaktivitet for å få kjæreste, er Thor Benjamin Brekken Han møtte kjæresten Maren for første gang i fadderuka som helt ferske studenter ved journalistikklinjen ved Høgskulen i Volda.

Men de ble for alvor kjent gjennom studentradioen. Han vet ikke om de hadde væ rt et par hvis det ikke hadde vært for engasjementet deres i radioen. Men om vi hadde falt for hverandre vet jeg ikke.

Det var liksom via planlegging og sosiale sammenkomster med studentradioprogrammet vårt vi ble kjent med hverandre. Vi hadde et radioprogram med oss to, og to andre gutter, så vi ble en liten gjeng, forteller han til StudentTorget.

Brekken forteller at han ikke egentlig var på jakt etter en kjæreste. Var nok bare følelsene som tok overhånd da jeg ble kjent med Maren. Jeg var vel egentlig bestemt på å ikke få kjæreste med det første. Men Maren var verdt å ta sjansen på, og er det fremdeles, sier han. Han tror studenter har et fortrinn når det gjelder å få seg kjæreste. Det er lagt opp til sosiale arenaer under hele studieløpet. I tillegg er det jo ofte mange linjer med lignende fag på skolen du går på, så du treffer automatisk jenter med tilsvarende interesser.

Og i Volda er det jo i tillegg en fantastisk kjønnsbalanse. Normen på sjekkemarkedet har en helt annen virkeliget her oppe. Her er det guttene som blir sjekket opp, mens jentene er bavianene på jungelmarkedet. Ikke jakt på en kjæreste, det er når du lar rifla være hjemme, og du er uanstrengt i den sosiale sfæren at du blir lagt merke til, avslutter han.

Det gjelder bare å være tilbakeholden. Det beste tipset hun har, hvis noen flørter med deg, er dette:. For å finne seg kjæreste, det skal nemlig ikke være så enkelt, det er visst ikke meningen heller.

Du må kunne spillereglene. Mohn bruker en metafor for å forklare:. Eller hvis du er på jakt, så kommer elgen og stiller deg opp foran deg, sier hun. Hvis jenta eller gutten ikke vil, det er først da man får opp hormonnivået, men det er viktig å ikke gi seg etter en avvisning.

Det er mange menn som kommer til meg og  klager over at de ikke får sex med kjæresten eller kona. Men hadde de fått det hele tiden, hadde de ikke ville hatt det. Du må gjøre deg uunnværlig og litt vanskelig, fortsetter hun. Samlivseksperten ber oss se på dyreverden for å forstå dette bedre. De har denne leken.

Det er aggresjon, løping, kokketering, man vifter med fjærene. Heldigvis har vi noe primitivt i oss fortsatt, sier samlivseksperten videre. Men, det er store forskjeller på hvordan menn og kvinner skal oppføre seg i jakten på en kjæreste eller flørt. Og skal vi tro samlivseksperten, slipper det feminine kjønn relativt billig unna.

Det kan være studentidrett, studentavisa eller ligende. Sjekk ut tilbudet på din skole. Det gjør du gjennom øynene dine og smilet ditt. Hvil blikket litt lengre enn det som er natulig på den utvalgte, Støtt opp det lange blikket med et smil. Da har du rullet ut den røde løperen, og du trenger ikke gjøre noe mer. Dette kan du gjøre hvor som helst; på butikken, bokhandelen eller i et festlokale, fortsetter Mohn.

Deretter er det kroppsbevegelsene som står ifokus. Når en jente prater med en gutt skal hun stryke på sitt eget hår, kinn, lett over puppene sine, deretter nedover mot hofta. Så kan hun strekke seg mot han, ta lett på hånden hans, eller late som hun tar bort er løsthår fra skuldren hennes. Så er det det mannlige kjønn sin tur. Og her gjelder det å være hjelpsom.

Han kan hele tiden oppsøke jenter ved å være hjelpsom og omsorgsfull. Hvor som helst, det kan være på Rema, bokhandelen, i studiesammenheng.

Tilby å hjelpe å bære handleposene, eller hvis hun trenger hjelp til å reparere noe. Speeddating er ofte en aktivitet som blir arrangert under studiene, det kan være i fadderuka, eller gjennom en forening. Mohn har også gode tips for hvordan du blir mer interessant her. Hvis du skal sjekke ut om  Hvis du går på fornuft, kommer det ikke til å skje noe. Gå på det du føler.

Du får ikke kjæreste hvis du går på fornuften. Å fortelle at du akkurat er ferdig å lese den og den boka er ikke interessant, sier hun.

Det kan bli mye snakk om føling, men da får man i hvert fall kontakt med det samme. Det er derfor man rødmer. Kroppen er innordnet slik at når vi rødmer og kinnene blir røde, blir vi seksuelt attraktive. Det gir signal på at man er et friskt menneske. Motsatsen er at man er kjørlig og kaldt, og da får man ikke kontakt.

Valg av klesplagg er også et viktig element i flørteprosessen. Det gir for mye støy og for mange signaler. Etter hver som man får bedre kontakt, kan du begynne å stæsje deg litt opp.

For gutten er det veldig viktig at han er nydusjet og ren, også nedentil, og ikke har på seg de samme klærne som dagen før, får bort tredagerssjegget. Jenter vil ikke ha tredagersskjegg i det sarte ansiktet sitt, så må han ha nyklipte og rene negler.

La vedkommende jakte på deg. Hvil blikket på gutten lengre enn normalt, og smil. Da er jobben gjort, og han må gjøre resten. Det gjelder i alle settninger. På lesesalen kan du spørre: Spør om du skal bære handleposene hennes. Bare fantasien setter stopper for hvilke triks du kan ta i bruk. Snakk om hva du føler gjelder spesielt jenta. Når du har fått bedre kontakt med gutten, kan du pynte deg mer. Vær nydusjet, ikke bruk samme klærne som dagen før, ta bort skjeggstubbene, klipp både finger- og tånegler.

I tillegg får du nå også solbrille fra det trendy merket Norr med på kjøpet verdi ,- dersom du handler linser for minst kroner. Sjekk også ut disse studentrabattene: Vi spurte professor ved Høyskolen Kristiania, Lars Erling Olsen om hvorfor man bør velge en Bachelor i Markedsføring og merkevareledelse.

Vil du ta en bachelorgrad i Ernæring? Elin Bolann, førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania mener det eksisterer et stort behov for fagkompetanse i hotellnæringen.

Hun mener at et av Høyskolen Kristianias viktigste fortrinn er at hotellstudiet bygger på kompetansen bransjen etterspør i fremtiden. I Studentkokeboka finner du mer enn oppskrifter og mer enn ukesmenyer for studenter. Inspirasjon, matglede og alt du trenger for å bli en ekte hybelchéf. Følg oss på facebook! Ikke gå glipp av de beste studentrabattene, reportasjene, historiene og tipsene fra Norges største studentportal!

Ukas student Bildeserier Studentkalender. Sex og samliv i studietiden Forelskelse, dating, kjærlighetssorg Når man er forelsket, flyter man rundt på en sky og lurer på om man noen ganger kommer til å lande. Mendet finnes også et liv etter den første forelskelsen: Sex og samliv Oppskriften på en perfekt valentinsdag Her er fem tips til hvordan du kan gjøre kjærlighetens dag til en høydare både for deg selv og din bedre halvdel. Sex og samliv Dette vil single helst gjøre på valentinsdagen Det ser ikke ut til å stemme helt at man som singel helst vil fjerne Sex og samliv Studentvennlige aktiviteter for Valentine's Her er en rosebukett med tips til romantiske aktiviteter som ikke svir for lommeboka på valentinsdagen.

Flørtekurs Mohn holder egne flørtekurs for studenter, her gir hun sine beste råd for hvordan du skal få frem for å få den utkårede på kroken. Hun deler velvillig hvordan kjærlighetshungrige studenter skal greie å finne seg en partner: Møtte kjæresten i studentradioen En som har erfart at det lønner seg å bli med på en studentaktivitet for å få kjæreste, er Thor Benjamin Brekken Datingcoach viser hvordan du skal gå frem på blinddate   Jentene er bavianene på sjekkemarkedet Han tror studenter har et fortrinn når det gjelder å få seg kjæreste.

Her er det guttene som blir sjekket opp, mens jentene er bavianene på jungelmarkedet - Noen gode tips til kjærlighetssyke studenter? Gjør deg kostbar - Samlivsekspert Mohn er ikke helt enig men Brekken, hun mener jakt er nødvendig. Det beste tipset hun har, hvis noen flørter med deg, er dette: Mohn bruker en metafor for å forklare: Se på dyrene Samlivseksperten ber oss se på dyreverden for å forstå dette bedre. Slik speeddater du Speeddating er ofte en aktivitet som blir arrangert under studiene, det kan være i fadderuka, eller gjennom en forening.

Dette spørsmålet bør du stille på første date Det finnes ett spørsmål du bør stille på første date. Svaret du får kan avgjøre om dere har en fremtid sammen. Disse studentene flørter mest Disse skolene bør du studere ved hvis sjekking er like viktig som skolearbeid!

Helse og Livsstil 1 av 8 studenter har opplevd seksuell trakassering En ny undersøkelse viser at over 30 studenter i Norge har blitt utsatt for uønsket seksuell oppmerksomhet. Mener Paradise-Petter, men hvorfor har vi sex? Når følelsene tar overhånd - Kan forelskelse ødelegge eksamen? Jakten på den perfekte kroppen - Det finnes 6,8 milliarder unike kropper, vi har snakket med fire av dem.

Kultur og intervjuer Kulturintervju: For å bli kjent med hverandre. Her er sjekketriksene som funker - Gode lytteegenskaper og lav promille står sentralt ifølge ekspertene. Naken på nettet - Hvorfor velger så mange unge å kle av seg?

Avstandsforhold - Slik får du forholdet til å vare Sex og samliv. Forelskelsen koster deg to nære venner - Ifølge en ny britisk studie Sex og samliv. Studentliv - Vi driver ikke prostitusjon - Studenter startet delikat vaskefirma. Flest klamydiasmittede på BI - Det viser resultatene fra årets «klamydiaaksjon» Sex og samliv.

Men det var en ting med første post som kansje kan vise til ett problem du har, i teksten din valgte du å fokusere veldig på ditt etniske opphav og snakket om deg selv som et offer. Det kan fort ende opp som en  selvoppfyllende profeti hvis du synes synd på deg selv fordi du ikke finner ei dame.

Høres ikke ut som utseendet ditt er noe problem, ikke selvtilliten heller, men kanskje holdning, attitude og fremtoning? Neste gang du sjekker opp ei jente på byen så sier du "hello my name is Raj". Det kan være mange grunner til at du opplever det du opplever, Nexus. Uten å kunne observere deg i praksis og ha mer inngående samtaler er det vanskelig for andre å kunne si akkurat hvor skoen trykker og hva du kan gjøre annerledes.

Men jeg har likevel noen generelle råd, og jeg har også møtt flere andre i samme aldersgruppe som deg som har samme opplevelse. Slik jeg forstår det du skriver har du ikke store problemer med å komme i kontakt med folk og holde en samtale gående, men så stopper det med den samtalen?

I slike tilfeller er det som regel et par hovedpunkter som pleier å være utfordringen:. Om du er flink til å holde hyggelige samtaler gående er du nok relativt god på det som i psykologien heter "rapport" en følelse av å kjenne hverandre og ha gjensidig tillit.

Det er kjempeflott når vi snakker om å få venner, men for å oppleve den kriblinga i magen og enda lengre sør; og å føle seg tiltrukket til noen må vi også ha med spenning. Du kan skape mer spenning i dine samtaler med jenter på mange måter, men her er noen enkle tips:. Et av hovedproblemene til menn flest er at de er for hyggelige. Og nå mener jeg IKKE at du skal oppføre deg som en drittsekk, være arrogant, narcisistisk eller ufin på noen måte, men at du skal tørre å utfordre jentene litt.

Med glimt i øyet og et smil kan du med fordel være litt uenige i noe av det de snakker om, spørre dem litt utfordrende spørsmål om seg selv, og eller sette opp enkle utfordringer de må leve opp til. Latter er flørting, men bare om det kommer av spenning.

En enkel måte å gjøre dette på er godmodig erting. Godmodig erting av jenta er en måte å skape sosial spenning som vi sammen kan le bort, og om hun erter deg tilbake så snakker vi gjensidig flørting.

Nå snakker vi IKKE om tafsing og generell pågåendhet, men enkel berøring kan utgjøre forskjellen mellom noen en jente vil kysse og noen hun ikke vil kysse samme for menn, selvsagt. Tren deg på enkel berøring på trygge områder, bare små "taps" på arm og rygg er et fint sted å starte for at dere skal bli vante med hverandre.

Mange menn venter også for lenge med å ta initiativ til noe mer enn bare samtale eller tar aldri initiativet og håper at det skal skje av seg selv. Det er DIN jobb å sørge for at ting utvikler seg videre, så enten dette initiativet handler om å ta henne med ut fra baren for å få litt luft så dere kan være litt alene, ta initiativ til å utveksle telefonnummer, til det første kysset, eller til den første eller tiende daten så er det opp til deg å gjøre det.

Selvsikkerhet er nøkkelen her som alle andre steder. En mann som med en rolig og trygg stemme sier "Du var en spennende jente, deg vil jeg bli bedre kjent med. Gi meg nummeret ditt så tar jeg kontakt. Kan jeg kanskje få nummeret ditt? Skulle gjerne postet noen YouTubevideoer hvor jeg snakker om disse tingene dette er en del av jobben min , men frykter at det går under reklame og er upopulært blant moderatorer, så du får heller sende meg en melding dersom det kan være interessant for deg å sjekke ut.

Forfatter, mental trener og foredragsholder med lektorgrad i psykologi og master i pedagogikk med fordypning i undervisning av sosiale ferdigheter. Datingcoach og grunnlegger av Genuine Connections og OnlineAkademiet. Opp Rapporter 13 Bruker Bruker Bruker. Life is like a ten speed bicycle. Most of us have gears we never use. Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Bienes komplekse hjerne skal gjøre droner selvkjørende Tu.

Ultimate har alle figurene Gamer. Three Houses kunngjort til Switch Gamer. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Startet av Nexus , 7. Logg inn for å svare. Jeg er ganske lys brun if it matters   Jeg bor i Bergen og det er ikke mange indiske jenter her.

Jeg pleier å være ganske pratsom, det eneste jeg hører fra damer er "beklager men du er ikke min type" på byen Begynner å føle som jeg er ingens "type" her.

Hva bør eg gjøre? Being a geek is all about being honest about what you enjoy and not being afraid to demonstrate that affection. It means never having to play it cool about how much you like something. Being a geek is extremely liberating. Helt ærlig, alle starter ett sted!! Ikke gi deg, aldri!! Stirrer du lenge nok ned i avgrunnen, stirrer avgrunnen ned i deg. Video games don't affect kids, I mean if Pac Man affected us as kids, we'd all run around in a darkened room munching pills and listening to repetitive music.

I slike tilfeller er det som regel et par hovedpunkter som pleier å være utfordringen: Du kan skape mer spenning i dine samtaler med jenter på mange måter, men her er noen enkle tips: Svar på siterte innlegg       Tøm.

Logg inn Trenger du en brukerkonto? Du må nå logge inn med epost.

Sex og samliv i studietiden Forelskelse, dating, kjærlighetssorg Når man er forelsket, flyter man rundt på en sky og lurer på om man noen ganger kommer til å lande.

Mendet finnes også et liv etter den første forelskelsen: Sex og samliv Oppskriften på en perfekt valentinsdag Her er fem tips til hvordan du kan gjøre kjærlighetens dag til en høydare både for deg selv og din bedre halvdel. Sex og samliv Dette vil single helst gjøre på valentinsdagen Det ser ikke ut til å stemme helt at man som singel helst vil fjerne Sex og samliv Studentvennlige aktiviteter for Valentine's Her er en rosebukett med tips til romantiske aktiviteter som ikke svir for lommeboka på valentinsdagen.

Flørtekurs Mohn holder egne flørtekurs for studenter, her gir hun sine beste råd for hvordan du skal få frem for å få den utkårede på kroken.

Hun deler velvillig hvordan kjærlighetshungrige studenter skal greie å finne seg en partner: Møtte kjæresten i studentradioen En som har erfart at det lønner seg å bli med på en studentaktivitet for å få kjæreste, er Thor Benjamin Brekken Datingcoach viser hvordan du skal gå frem på blinddate   Jentene er bavianene på sjekkemarkedet Han tror studenter har et fortrinn når det gjelder å få seg kjæreste. Her er det guttene som blir sjekket opp, mens jentene er bavianene på jungelmarkedet - Noen gode tips til kjærlighetssyke studenter?

Gjør deg kostbar - Samlivsekspert Mohn er ikke helt enig men Brekken, hun mener jakt er nødvendig. Det beste tipset hun har, hvis noen flørter med deg, er dette: Mohn bruker en metafor for å forklare: Se på dyrene Samlivseksperten ber oss se på dyreverden for å forstå dette bedre. Slik speeddater du Speeddating er ofte en aktivitet som blir arrangert under studiene, det kan være i fadderuka, eller gjennom en forening.

Dette spørsmålet bør du stille på første date Det finnes ett spørsmål du bør stille på første date. Svaret du får kan avgjøre om dere har en fremtid sammen. Disse studentene flørter mest Disse skolene bør du studere ved hvis sjekking er like viktig som skolearbeid! Helse og Livsstil 1 av 8 studenter har opplevd seksuell trakassering En ny undersøkelse viser at over 30 studenter i Norge har blitt utsatt for uønsket seksuell oppmerksomhet.

Mener Paradise-Petter, men hvorfor har vi sex? Når følelsene tar overhånd - Kan forelskelse ødelegge eksamen? Jakten på den perfekte kroppen - Det finnes 6,8 milliarder unike kropper, vi har snakket med fire av dem. Kultur og intervjuer Kulturintervju: For å bli kjent med hverandre.

Her er sjekketriksene som funker - Gode lytteegenskaper og lav promille står sentralt ifølge ekspertene. Naken på nettet - Hvorfor velger så mange unge å kle av seg? Avstandsforhold - Slik får du forholdet til å vare Sex og samliv. Forelskelsen koster deg to nære venner - Ifølge en ny britisk studie Sex og samliv. Studentliv - Vi driver ikke prostitusjon - Studenter startet delikat vaskefirma.

Flest klamydiasmittede på BI - Det viser resultatene fra årets «klamydiaaksjon» Sex og samliv. Når hjerter brister - Slik kommer du deg videre etter bruddet Sex og samliv. Valentin-gavene som tar pusten fra kjæresten - De fleste er helt gratis! Litt betatt eller farlig besatt? Les ekspertenes råd   De 10 mest og minst stressende yrkene   Følge hodet eller hjertet? Her er du garantert jobb   Ikke alltid lønnsomt med høy utdannelse.

Kjærlighetens bakgater - Stina 23 var utro med kjærestens kamerat. Har du lyst, har du lov - Venne-sex kan faktisk fungere Kunsten å såre seg selv og andre - Er du sjalu? Da bør du lese dette! Fem grunner til å studere markedsføring Vi spurte professor ved Høyskolen Kristiania, Lars Erling Olsen om hvorfor man bør velge en Bachelor i Markedsføring og merkevareledelse. Han tok en Master i Markedsføringsledelse ved Høyskolen Kristiania. Johanne studerte master i Markedsføringsledelse, jobber nå i Aftenposten.

Jeg tror at resultatene fra Høyskolen Kristiania viste at jeg hadde den kompetansen Aftenposten lette etter. Linda studerer Markedsføring og salgsledelse i Bergen Linda har alltid vært glad i å formidle og snakke med mennesker - derfor ønsket hun en utdannelse innen markedsføring, salg og ledelse. Vil du studere Markedsføring og salgsledelse? Vi spurte foreleser ved Høyskolen Kristiania, Nils Høgevold, om hvorfor man bør velge å studere Bachelor i Markedsføring og salgsledelse. Vil du studere Fysisk aktivitet og ernæring?

Her møter du Jostein Steene-Johannessen, faglig studieleder for Fysisk aktivitet og ernæring. Møt Sanna, hun går første året på Livsstilsendring og folkehelse   Her forteller Sanna  hvorfor hun begynte på Bachelor i Livsstilsendring og folkehelse. Hvorfor ta en Bachelorgrad i Akupunktur? Kombinerer oppstartfirma og studier. Sebastian Wahl går siste året på Bachelor i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling på Høyskolen Kristiania. Sammen med en kompis startet han Lett, et konsept med fokus på sunn og kjapp mat laget av gode råvarer.

Møt HR-studenten Aniva, hun studerer ved Høyskolen Kristiania i Bergen Aniva setter ekstra stor pris på er at fagene er satt sammen slik at hun får en helhetlig forståelse av det store organisasjonsbildet. Møt Simone - hun tar en Bachelor i Reiselivsledelse og opplevelsesutvikling på Høyskolen Kristiania Simone setter pris på å kunne engasjere seg i det som interesserer henne mest, samt friheten til å bestemme egen hverdag.

Her forteller førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania, Sander Sværi, om hvorfor man bør velge en Bachelor i Ledelse og servicestrategi. En Bachelor i Ledelse og servicestrategi forbereder deg til lederstillinger i denne næringen.

Kreative for Kreftforeningen Nylig fikk Kreftforeningen Hveding 21 blogger om sin studiehverdag på Kreativ Markedskommunikasjon Historien om jenta som og likte å holde seg innenfor komfortsonen. Mia Louise studerer Journalistikk i Bergen ved Høyskolen Kristiania Mia har alltid vært utrolig glad i å skrive, og derfor ble journalistikk et naturlig valg for henne.

Slik får du mest mulig ut av sommerflørten Er du klar for å finne deg en sommerflørt? Les datingcoachens hete tips om hvordan du går fram her. Finn en armkrok til kalde høstkvelder - Datingcoach forklarer hvorfor blind dating faktisk fungerer. Studentøkonomi Derfor bør du skrive samboerkontrakt - Kan være ubehagelig å ta opp, men viser at dere tenker langsiktig. Ta det første steget! Sunniva, Cecilie og Stine om hvordan DU oppnår kontakt.

One night stands - kun en engangsgreie? Derfor velger vi å bli med fremmede hjem. Betatt av noen på jobb? Slik flørter du uten at det blir kleint. La venner sjekke for deg Wingman-fenomenet er kommet for å bli. Slik blir daten vellykket Skal du på date og er usikker på hvordan du skal gripe an situasjonen? Her har vi laget en dating-guide til deg med mange gode tips. Studentene med flest sexpartnere Sjekk hvilken partitilhørighet studentene med flest og færrest sexpartnere har.

Ute etter den perfekte valentinsgaven? Få tipsene som skaffer deg både plusspoeng og stjerner i boka på årets mest romantiske dag her. Dette sier de - men de mener egentlig Menn er fra Mars og kvinner er fra Venus heter det. Vi har laget en ordbok som gjør det litt enklere å tolke det motsatte kjønn. Slik dater du på studentbudsjett Du trenger ikke bruke all verdens penger på å dra på date, alt du behøver er å være litt kreativ. Vi gir deg tipsene som gjør daten både billig og bra.

Slik får du en vellykket første date! Våren er høysesong for nye romanser, men hvordan går man egentlig frem? Her får du tipsene som sørger for at daten ikke blir klein! En reise kan føre deg til drømmepartneren.

Fra avstandsforhold til samboerskap Mange studentpar må bo fra hverandre på grunn av studier, men hva skjer når man skal forenes og bo sammen etter lang tid fra hverandre? Les hvordan dere får det til å fungere. Prøv ut speeddating - spar verdifull sjekketid — Man får datet mange mennesker på kort tid, og ingen klager over at du er på date med 20 forskjellige på samme kveld, forteller speeddatedeltaker.

Vente 3 dager med å ringe, ikke gå til sengs på første date? Les hvordan det gikk da StudentTorget tok turen på "Sjarmskolen", Gode Vibbers sjekkekurs for jenter. Disse studentene har flest seksualpartnere En undersøkelse viser at økonomistudentene har flest seksualpartnere i studietiden.

Gjetter du hvem som har færrest? Helse og Livsstil Unge avholdsfolk har minst sex og venner En ny norsk undersøkelse viser at unge som ikke drikker alkohol har mindre sex, færre venner og er mer deprimerte enn andre.

På kveldstid selger hun sex til menn for å slippe å ta opp studielån. Er du skeiv student, er det en sjanse for at du føler deg litt utenfor på studentarenaene.

Men det finnes et forum for deg. Og de holder fester. Sexindustrien finansierer millioner pund av britiske skolepenger Universitetene "begraver hodet i sanden" for å sikre seg inntekter, hevder forskerne bak ny undersøkelse. Slik er studentenes sexvaner Temaer som utroskap, one-night stands, dirty-talk, favorittstillinger og det evige spørsmålet om størrelsen egentlig teller, er noe av det som ble avdekket i en stor undersøkelse om studentenes sexvaner.

Bli smart av å ha mye sex Sex-gale blir visstnok smartere enn galere, skal vi tro en fersk studie fra USA. I tillegg finnes det flere goder ved et aktivt sexliv. Sex-mytene som er sanne Noen vandrerhistorier er for gode til å være sanne. Men, disse seks sex-mytene viser seg faktisk å stemme med virkeligheten. Kjærlighetssorgens sinnslidelse Kjærlighetssorg er ikke slutten på alt godt, selv om det kan føles sånn. Les studentpsykologens råd om hvordan du kan gjøre prosessen litt lettere.

Klamydiaraten stiger blant unge mennesker - beskytter du deg mot smitte? Den ultimate kysseguiden Finnes det egentlig en korrekt måte å kysse på? StudentTorget gir deg svarene. Lær deg å tolke kroppsspråket til folk! Førstehjelp for edru dating Sex og samliv. Sjekking for dummies Sex og samliv. Mycoplasma Genitalium - den ukjente kjønnssykdommen Sex og samliv. Ulike former for samliv Sex og samliv. Kjærlighetssorg - den ultimate guiden Hvordan skal man takle livet når din utkårede ikke lenger vil ha deg?

Kanskje du finner noen gode tips her? Slå opp med kjæresten via internett! Hjelp jeg er student og gravid! Studentliv Lei av å pjatte om vær og vind?

Etter den søte kløe kommer den sure svie - Derfor er studenter mest utsatt for kjønnssykdommer. Mads Larsens sjekkeskole - Vol. Høylytt nabosex ødelegger eksamenslesingen. Studenter som selger sex La oss kalle henne «Tina». Hun studerer innen kontor og administrasjon, og hun selger sex til ukjente menn. For guds skyld ikke. Prøv deg på en "feit" en, eller en som er lite attraktiv, for hun blir ihvertfall med deg hjem.

Klå på henne, se om det blir noe sex eller ikke, også kan du bygge stein på stein. Jeg starta på en som jeg kunne utforske ting med uten å være nervøs for å gjøre feil, og uten å være nervøs for at hun hadde så mye erfraring og kravstor i senga bla bla Akkurat som jeg også merker litt hvilke jenter som er løse og hvilke som er snerpete og aldri får seg noe Sånt merker man etterhvert som livserfaringa kommer, du må bare jobbe på mann! De som gir seg, mister alt.

Selv har jeg møtt en god del jenter, og de aller fleste ganger blir jeg avvist. Husk at sånn er det å være jente!!! De blir hele tiden sjekket opp, og avviser gutter hele tiden, unntatt en og annen, som de liker. Opp Rapporter 8 Civilix Civilix Bruker. Sett bort i fra sosial stigma har du noen problem koblet til mangel på kjæreste og sex? Er det seksuell frustrasjon eller ensomhet inne i bildet? Hvis ikke ville jeg anbefalt å ikke tenke på det og heller fokusere på studiene dine uten å ha kvinner som kan distrahere deg, din best-før dato er langt unna og muligheten for at en dame slår opp med deg senere grunnet manglende erfaring er veldig liten.

Men hvis det er noe som skaper ukomfor er det nok noe du burde ta tak i, sex er nok det enkleste da man kan ofte senke standarden sin litt og mest sansyndlig i din alder har man en venn som kan peke ut en kvinne med veldig aktiv libido.

Ja noen jenter vil si det på grunn av etnisk opphav, men det er bare noen få av de utallige avslagene du vil få. For å få uttelling trenger du ett stort nok utvalg til å få ett treff, eller være veldig heldig. Men det var en ting med første post som kansje kan vise til ett problem du har, i teksten din valgte du å fokusere veldig på ditt etniske opphav og snakket om deg selv som et offer. Det kan fort ende opp som en  selvoppfyllende profeti hvis du synes synd på deg selv fordi du ikke finner ei dame.

Høres ikke ut som utseendet ditt er noe problem, ikke selvtilliten heller, men kanskje holdning, attitude og fremtoning? Neste gang du sjekker opp ei jente på byen så sier du "hello my name is Raj". Det kan være mange grunner til at du opplever det du opplever, Nexus. Uten å kunne observere deg i praksis og ha mer inngående samtaler er det vanskelig for andre å kunne si akkurat hvor skoen trykker og hva du kan gjøre annerledes. Men jeg har likevel noen generelle råd, og jeg har også møtt flere andre i samme aldersgruppe som deg som har samme opplevelse.

Slik jeg forstår det du skriver har du ikke store problemer med å komme i kontakt med folk og holde en samtale gående, men så stopper det med den samtalen? I slike tilfeller er det som regel et par hovedpunkter som pleier å være utfordringen:.

Om du er flink til å holde hyggelige samtaler gående er du nok relativt god på det som i psykologien heter "rapport" en følelse av å kjenne hverandre og ha gjensidig tillit. Det er kjempeflott når vi snakker om å få venner, men for å oppleve den kriblinga i magen og enda lengre sør; og å føle seg tiltrukket til noen må vi også ha med spenning. Du kan skape mer spenning i dine samtaler med jenter på mange måter, men her er noen enkle tips:.

Et av hovedproblemene til menn flest er at de er for hyggelige. Og nå mener jeg IKKE at du skal oppføre deg som en drittsekk, være arrogant, narcisistisk eller ufin på noen måte, men at du skal tørre å utfordre jentene litt. Med glimt i øyet og et smil kan du med fordel være litt uenige i noe av det de snakker om, spørre dem litt utfordrende spørsmål om seg selv, og eller sette opp enkle utfordringer de må leve opp til.

Latter er flørting, men bare om det kommer av spenning. En enkel måte å gjøre dette på er godmodig erting. Godmodig erting av jenta er en måte å skape sosial spenning som vi sammen kan le bort, og om hun erter deg tilbake så snakker vi gjensidig flørting. Nå snakker vi IKKE om tafsing og generell pågåendhet, men enkel berøring kan utgjøre forskjellen mellom noen en jente vil kysse og noen hun ikke vil kysse samme for menn, selvsagt.

Tren deg på enkel berøring på trygge områder, bare små "taps" på arm og rygg er et fint sted å starte for at dere skal bli vante med hverandre. Mange menn venter også for lenge med å ta initiativ til noe mer enn bare samtale eller tar aldri initiativet og håper at det skal skje av seg selv. Det er DIN jobb å sørge for at ting utvikler seg videre, så enten dette initiativet handler om å ta henne med ut fra baren for å få litt luft så dere kan være litt alene, ta initiativ til å utveksle telefonnummer, til det første kysset, eller til den første eller tiende daten så er det opp til deg å gjøre det.

Selvsikkerhet er nøkkelen her som alle andre steder. En mann som med en rolig og trygg stemme sier "Du var en spennende jente, deg vil jeg bli bedre kjent med. Gi meg nummeret ditt så tar jeg kontakt. Kan jeg kanskje få nummeret ditt? Skulle gjerne postet noen YouTubevideoer hvor jeg snakker om disse tingene dette er en del av jobben min , men frykter at det går under reklame og er upopulært blant moderatorer, så du får heller sende meg en melding dersom det kan være interessant for deg å sjekke ut.

Forfatter, mental trener og foredragsholder med lektorgrad i psykologi og master i pedagogikk med fordypning i undervisning av sosiale ferdigheter. Datingcoach og grunnlegger av Genuine Connections og OnlineAkademiet. Opp Rapporter 13 Bruker Bruker Bruker. Life is like a ten speed bicycle. Most of us have gears we never use.

Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Bienes komplekse hjerne skal gjøre droner selvkjørende Tu. Ultimate har alle figurene Gamer. Three Houses kunngjort til Switch Gamer.

Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript.